A nap képe - miért gyalázzák Budapestet?

2017.08.12.

fotó: facebook

Budapestet a világ 5. legszebb városának választották a napokban. A vizes világbajnokság résztvevői és a külföldi nézők ódákat zengtek a fővárosunkról. Ha viszont megnézzük a balliberális médiát, abban Budapest egy lepusztult, élhetetlen, zöldfelületpusztító városként jelenik meg... Vajon kinek van igaza? 

Címkék: Budapest

A nap képe – meleg

2017.07.01.

Németország engedélyezte a meleg házasságot – többen úgy értelmezték a pénteken elfogadtott törvényt, hogy előírta, de ez nem igaz… –, nincs ebben semmi csoda, hiszen már a berlini metróépítést is csókolozó férfiakkal takarták el. Egy hét múlva Budapesten gusztusalan vonaglás lesz. Ha már a németeknek nem sikerült, legalább mi vigyázzunk az értékeinkre. 

Címkék: Berlin, Budapest, meleg, pride

A nap képe – Hosszú

2017.06.22.

Miközben sorra nyeri az aranyakat és küzd a sportolók jogaiért, Hosszú Katinkát itthon is kiemelkedő elismerést kapott. A háromszoros olimpiai bajnok átvehette Tarlós Istvántól a budapesti díszpolgári címet. 

Tarlós István főpolgármester díszpolgári címet ad át Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónak a Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén az Újvárosháza dísztermében 2017. június 21-én. Idén az elismerő címben nyolcan részesültek. MTI Fotó: Bruzák Noémi

A nap képe – párnacsata

2017.04.02.

Idén is volt Nemzetközi Párnacsata Nap, amikor is sokadik éve világszerte párnával püfölték egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Semmi nem jelzi jobban a jó idő eljövetelét, mint a Nemzetközi Párnacsata Nap! Nem vicc! A Hősök terén is ütütték egymás a résztvevők a párnákkal. 

Párnacsata Budapesten, a Hősök terén 2017. április 1-jén. Április első hétvégéjén tartják világszerte a párnacsata napot. MTI Fotó: Kovács Tamás