Blogolj!

A nap képe – odaláncolva

A Párbeszéd politikusai a párbeszéd és a politika jegyében odaláncolták magukat ahhoz az épülethez, amelyben a kormány dolgozik majd a felújítások után. Mint kiderült: Orbán Viktor nem költözik az ódon épületbe, hanem marad a Parlamentben, ám ennek ellenére is láncon maradtak az ellenzékiek. Vajon ott vannak még, vagy hideg volt az éjszaka? 

1
https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/37440/pics/lead_800x600.png
 

A nap képe – csúcs2017.07.29. 06:25

A nap képe – raszolgák2019.01.20. 01:10

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
János 2017-04-22 21:01:35
"Nyílt levél a tüntetőknek, és más felforgatóknak!
Kedves tüntetők! Nekilendültek nagy hévvel az országnak, bocsánat Budapestnek, hogy forradalmat csináljanak. Mert egy ideje elszálltak saját hatalmuktól, és nem vették észre, hogy Budapesten közel kétmillió ember él, addig vidéken közel nyolc millió! Mi ezzel a gond? Hogy az önök "forradalma" pár száz, jobb esetben pár ezer emberre korlátozódik, miközben az ország lakossága lényegesen több. De haladjunk tovább! Önök meg akarják állítani Orbán Viktort! Miért? Megy valahová? Annyira sajnálom önöket, mert főszereplők a nagy átverő showban! Képzeljék el, hogy egy ország működő képességhez sok minden kell: kiváló politikusok, jó szakemberek, és egy biztos hátország. Mindezek nélkül kormányt váltani nem csak felelőtlenség, hanem értelmetlen!
Mit kínálnak önök? Azt, hogy egyes emberektől elveszik sok év munkájának gyümölcsét, a lakhatást, a vagyont, a munkát! Erre az az indokuk, hogy meglopták az országot, amiről mindenki tudja, hogy nem igaz! 1945 után nekimentek a nemeseknek, kitelepítették őket, elkobozták a vagyonukat, majd kulák listára tették a becsületesen dolgozó parasztokat. Mi lett belőle? Az új lakásfoglalók beleültek más vagyonába (Apró Antal- és a ma is ott élő unokája Dobrev Klára a férjével.), A földeket téeszesítették , majd a rendszerváltáskor a pártbizottságok prominens tagjai jutottak a legjobb földekhez. Mindebben az a közös, hogy csak az agit-propos szöveg volt, tudás nem! Volt a párt ranglétrája, de a szaktudás hiányzott! Ezért bukott meg a szocializmus, mert a politikai vezetés alkalmatlan volt, szakmai vezetés pedig nem volt!
És most újból visszaköszön a múlt, jönnek tüntetni az agit-proposok, akik el akarják hitetni, hogy milyen jó a szocializmus gender elmélettel, liberális erkölccsel fűszerezve.
Az önök tüntetéseinek, oda láncolásainak nincs értelme! Egy pár fiatal ködös eszméktől, talán valamennyi füves cigitől azt hiszi forradalmár! És közben elárulja hazáját, megbecsteleníti a magyar embereket (köztük a szüleit is!), és elveszi tőlük a jövőt!
A hamis indokok, amivel saját nemzetükre támadtak, nem ad felmentést! Amerikától Németországig minden nemzetnek vannak hőseik, akik példaképek a jövő nemzedék számára! Mert érzelmek nélkül nincs ember, nincs társadalom! És ez nem divat, vagy trendi kérdése! Aki ezt vallja menjen be az oroszlán barlangjába, és mesélje el neki, hogy már nem trendi a hús evés, holnaptól spenótot kap!
Az oroszlán húst eszik, az embereknek kell a szeretet, és a politikában egy olyan stabilitás, amit a hibák ellenére is támogatnak! A miniszter elnöki posztra sok az önjelölt, de csupán egyetlen ember képes arra, hogy minden reggel arra ébredjen, hogy nekünk jobb legyen! A tüntetők meg olyan fantasztikusan jó egyetemre jártak, hogy nem értik a nép, a nemzet fogalmát, képtelenek az elfogadásra, a keresztény-konzervatív gondolkodás tolerálására. Nem kell Orbán Viktort megállítani!Nem megy sehová! Ő itt van velünk, és remélem még nagyon sokáig itt is lesz!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?