A nap képe – diktatúra

Olyan nagy diktatúra van nálunk, hogy még a börtönből is el lehet indulni az országgyűlési választáson. Czeglédy Csaba szabadult, mert jelölt lett. Hihetetlen dolog ez. A rács mögül lehet valaki jelölt. Elképesztő!

Czeglédy Csaba távozik a Szegedi Fegyház és Börtönből 2018. március 1-jén. Az ügyészség a hivatalos képviselőjelölt Czeglédy mentelmi joga miatt megszüntette a bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével gyanúsított politikus előzetes letartóztatását. Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK is jogi képviseletét is ellátta több ügyben. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Czeglédy Csabát kiengedte a diktatúra

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Szabadlábon védekezhet Czeglédy Csaba, aki eddig előzetesben ücsörgött, de képviselő-jelölt lett, így már mentelmi joga is van. A diktatúrában. Jó, nem? Kiengedték az előzetesből Czeglédy Csabát, akit eddig azért tartottak a rács mögött, mert 6 milliárdos, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják.

https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/49314/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?