Blogolj!

A nap képe – királyok a palotában

Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta az elmúlt hetekben történelmi sikereket elérő sportolókat. Az olimpiai bajnoki címet szerző rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjait és edzőit, valamint Márton Anitát és felkészítőit, akiknek az első atlétikai világbajnoki címet köszönhetjük.

Áder János köztársasági elnök (j3) és felesége, Herczegh Anita (j2), valamint Liu Shaolin Sándor (b), a tartalék csapattag Oláh Bence (b2), Liu Shaoang (b3), Knoch Viktor (b4) és Burján Csaba (b5), az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjai, Márton Anita világbajnok súlylökő (b6), Eperjesi László dobóatléta-edző (b7) és Bánhidi Ákos, a rövidpályás gyorskorcsolyázók csapatmenedzsere (j) közös fotó készítéséhez készülnek a sportolók tiszteletére adott vacsora előtt a Sándor-palota teraszán 2018. március 7-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

1
https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/49587/pics/lead_800x600.jpg
 

A nap képe – csúcs2017.07.29. 06:25

A nap képe – raszolgák2019.01.20. 01:10

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-08 14:36:04
Minden sportszerető magyar ember nevében gratulálunk.
Köszönjük szépen, hogy kiváló teljesítményükkel ismét örömet szereztek nekünk, és elismerést, megbecsülést Magyarországnak.
További sikereket a sport és a magánélet terén is, valamint mindehhez jó egészséget, lehetőleg sérülésmentes versenyeket kívánunk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?