A nap képe – árnyékból

Kilépett a fényre Karácsony Gergely az MSZP listavezetője és megnevezte az árnyékkormányának tagjait. Ezt követően elvonultak az árnyékszékre és vidáman ülést tartottak. A Föld árnyékos oldaláról osztják az észt a fénynek. Ennyi.

Ámon Ada, az Energiaklub igazgatója Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Andor László közgazdász, volt EU-biztos, Mellár Tamás közgazdász, Hegyesiné Orsós Éva, Daróczi Gábor és Komáromi Zoltán (b-j) az MSZP-Párbeszéd árnyékkormánya tagjainak bemutatóján a fővárosi Loffice Cloud rendezvényterében 2018. március 11-én. Komáromi Zoltánt az egészségügyi, Daróczi Gábort az oktatási, Hegyesiné Orsós Évát a szociális, Mellár Tamást a pénzügyi, Andor Lászlót a foglalkoztatásügyi, Ámon Adát a környezetügyi, Wittinghof Tamást pedig az önkormányzati ügyekért felelős tárca miniszter-várományosaként mutatták be. MTI Fotó: Balogh Zoltán

1
https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/49755/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-12 15:29:40
Isteni ez az "árnyékkormány", telis-teli a sok Soros talpnyalóval. Igen erősen megfontolnám, hogy a jószágok etetését rábíznám-e erre a szedett-vedett társaságra. A kép alapján máris a kedvencemmé vált a Hegyesiné Orsós Éva.
Én úgy látom, hogy ő aztán egy igazi, vérbeli, "született miniszter-asszony" !
Mindazonáltal én remélem, hogy a dicső "árnyékkormány" az is marad örökre.
Úgy legyen !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?