Blogolj!

A nap képe – főbohóc

Ha az ellenzéki főpolgármester-jelölteket bohócoknak tekintjük, akkor köztük is Karácsony Gergely a főbohóc. Mindenesetre ügyesen választott a stábja sajtótájékoztató helyszínt.

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (b3) beszél, mellette Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s képviselője, az ellenzék II. kerületi közös polgármesterjelöltje (b4) és Szalai Kriszta színész, írónő, II. kerületi képviselőjelölt (b6) az Átrium színház előtt, a budapesti Margit körúton 2019. szeptember 18-án tartott sajtótájékoztatón. Karácsony Gergely főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak, művészeti műhelyek támogatására. MTI/Bruzák Noémi

1
https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/83738/pics/lead_800x600.jpg
 

A nap képe – csúcs2017.07.29. 06:25

A nap képe – raszolgák2019.01.20. 01:10

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-19 17:04:32
Hölgyeim és Uraim!
Könyörgöm, ne bántsuk, és ne alázzuk meg a bohócokat azzal, hogy ezzel a húgyagyú "karácsonyfadísszel" együtt emlegessük őket.
A bohócok mindig is elismert szaktekintélyei voltak a cirkuszművészetnek, tehát nem szolgáltak rá, hogy egy napon említtessenek ezzel a töklámpával.
Ez az önjelölt "főfőfőfőpolgármester aspiráns" (legalábbis annak képzeli magát !!!!) egyszerűen egy stupid, gügye komcsiivadék, aki egy jó bohócnak nyomába sem léphet !!!! Legfeljebb kérhet, és jelenthet neki !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?