Blogolj!

A nap képe – padon

Czeglédy Csaba önkormányzati-képviselő ül a bírósági padon. Közben talán előterjesztéseken gondolkodik, vagy a védőbeszéden.

Czeglédy Csaba az általa vezetett Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet, összesen 21 vádlott ellen különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt folytatódó ügy előkészítő ülésén a Szegedi Törvényszéken 2019. október 21-én. A vádirat szerint a 2011-től működő bűnszervezet célja a döntően diákmunkaerő közvetítéssel foglalkozó cég áfafizetési kötelezettségének csökkentése, valamint a diákmunkához kapcsolódó más közterhek, így a személyi jövedelemadó megfizetése alóli mentesülés volt. A vád szerint a bűnszervezet 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. MTI/Rosta Tibor

1
https://napkepe.blogstar.hu/./pages/napkepe/contents/blog/84843/pics/lead_800x600.jpg
 

A nap képe – csúcs2017.07.29. 06:25

A nap képe – raszolgák2019.01.20. 01:10

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-22 11:50:24
Már a tárgyalási nap kitűzése is megér egy misét, hiszen a "mi kutyánk kölykének" a tárgyalását ügyesen kirakta a magyar királyi (kommunista) bíróság az önkormányzati választás utáni időszakra.
Pontosan úgy, ahogy a ro'botka s.......nyalóinak, a parkolóbérletekkel kapcsolatos tárgyalását is "sikerült" az október 13-i dátum utánra kijelölni.
Csak így tovább, mindenkitől (csak a kommunistáktól nem) független bíróság !!!!
Már most mondom, hogy - függetlenül a szóban forgó összegektől - az ítélet minden bizonnyal felmentés, vagy nagyon erőteljes ejnye-ejnye lesz !!!
Hozzátéve, hogy a perbe fogottaknak természetesen utólag többmilliós kártérítést is megítélnek majd a szeretett - a pokolra kívánt - bíróink.
Ennyi !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?