Blogolj!

A nap képe – ikon

2017.07.27.
Cseh László a legnagyobb magyar sportolók egyike. Az úszó nyert négy olimpiai ezüstöt, két bronzot, kétszer világbajnokságot és tizennégyszer Európa-bajnokságot. Sorozatban nyolc világbajnokságon állhatott dobogóra, legutóbb szerda este Budapesten. A célban Chad le Close, a 200 pillangó győztese megmutatta, hogy szerinte ki a legnagyobb. Szép volt!

A nap képe – nagyon Nagy Viktor

2017.07.26.
Négy között van a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a negyeddöntőben szanaszét verte az orosz csapatot (14–5) a mérkőzés kulcsfigurája a kapus Nagy Viktor volt, aki 77 százalékosan védett. Csütörtökön folytatás Görögország ellen.

A nap képe – boldogság

2017.07.25.
Talán még soha sem örült annyira aranynak Hosszú Katinka, mint amikor hazai pályán a Duna Arénában világbajnok lett. Ahogy fogalmazott ez a siker jobb érzés, mint a riói arany.

A nap képe – csodabronz

2017.07.24.
Harmadik helyen végzett a férfi négyszer százas gyorsváltó a budapesti vizes világbajnokságon. Erre a bravúrra kevesen számítottak és a siker értékét növeli, hogy az előfutamban és a döntőben is országos csúcsot úszott a négyes.

A nap képe – iránymutatás

2017.07.23.
Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédében sok mindent világossá tett. Például azt is, hogy mi lesz a kerítéssel, amit a baloldaliak és a liberálisok le akarnak bontani.

A nap képe – eddig jó

2017.07.22.
A női csapat után, a férfi vízilabda-válogatott is első helyen jutott tovább a csoportjából. A gárda a legyőzte a franciákat és mivel az olaszok "csak" nyolccal nyertek Ausztrália ellen, a mieink nyerték a négyest, ezzel egy időre elkerülték a szerbeket.

A nap képe – ide jutottunk

2017.07.21.
Tényleg van abban valami egészen extrém, hogy uniós állampolgárként várakozni kell a hegyeshalmi határon, miközben a migránsok fogják magukat és átsétálnak fél Európán. Egészen, ameddig nem érnek el egy kerítésig.

A nap képe – világsztárok

2017.07.20.
A medencében csodás sportolók, a lelátón hírességek – ez a budapesti világbajnokság. Azt megszokhattuk, hogy Faragó Tamás, Darnyi Tamás, vagy éppen Egerszegi Krisztina ott van egy vizes rendezvényen, de már filmsztár is található a VIP-ben. Szerdán Ashton Kutcher kiváló színész vízilabdát nézett.

A nap képe – bevetés előtt

2017.07.19.
Első ránézésre kicsit ijesztő a kép, nem is könnyű eldönteni a világ melyik pontján készült. Szerencsére félelemre semmi ok: Pápán, hadgyakorlat zajlik és onnan származik a felvétel.

A nap képe – jöhet a liberális hiszti

2017.07.18.
Újabb vizes világbajnokság rendezését nyerte el Magyarország. 2024-ben Budapest ad otthont a rövid pályás úszó vébének. Az idei világesemény még csak most kezdődött, de máris készülhetünk a következőre. Szegény liberálisok most hisztizhetnek újra, hogy miért van szükség erre, de ez már legyen az ő bajuk…

Ezeket a cikkeket olvastad már?