Blogolj!

A nap képe – január 22.

2017.01.22.
Szörnyű tragédia történt Olaszországban. Egy magyar diákokat szállító busz balesetében tizenhatan vesztették életüket, többségükben gimnazista gyerekek. Nincs szó a fájdalomra, nincs szó a megrázkódtatásra. A mai nap képével az áldozatokra emlékezünk.

A nap képe – január 21.

2017.01.21.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb. A mára választott kép Debrecen mellett készült.

A nap képe – január 20.

2017.01.20.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb. A mára választott kép még nyáron készült, valahol a dombok között.

A nap képe – január 19.

2017.01.19.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb. A mai kép Budapesten készült, előtérben a 2024-es olimpia tervezett logója, háttérben a parlament.

A nap képe – január 18.

2017.01.18.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb. A mai kép Debrecen közelében készült.

A nap képe – január 17.

2017.01.17.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb.

A nap képe – január 16.

2017.01.16.
A világ tele van csodákkal. Hogy ezekkel találkozzunk nem is kell messzire mennünk, elég csak kilépni az ajtón, esetleg kinézni az ablakon. Naponta mutatunk egy képet arról, ami körülöttünk történt, de egyik fotónak sem adunk címet. Adj a fotóknak Te, mi pedig elmondjuk mindenkinek, hogy te vagy a legkreatívabb.

A nap képe – január 15.

2017.01.15.
Új oldal indult útjára, amely számít az olvasók kreativitására. Minden nap megosztunk egy-egy képet, amelynek az olvasók adhatnak címet, a mai kép egy kicsit a hidegre utal és egy kicsit arra is, hogy vasárnap van. Címe egyelőre nincs a képnek, adj neki Te!

A nap képe – január 14.

2017.01.14.
Új oldal indult útjára, amely számít az olvasók kreativitására. Minden nap megosztunk egy-egy képet, amelynek az olvasók adhatnak címet, a mai kép a veszprémi állatkertben készült, forró teát kap egy csimpánz. Címe egyelőre nincs a képnek, adj neki Te!

A nap képe – január 13.

2017.01.13.
Új oldal indult útjára, amely számít az olvasók kreativitására. Minden nap megosztunk egy-egy képet, amelynek az olvasók adhatnak címet, a mai kép a Lánchíd egyik oroszlánát ábrázolja. Címe egyelőre nincs, adj neki Te!

Ezeket a cikkeket olvastad már?