A nap képe – keresztény kultúra

Benne lesz az Alaptörvényben a keresztény kultúra védelmére vonatkozó passzus. A balliberális oldalon azonnal frászt kaptak és elkezdtek tiltakozni. Ebből is látszik, hogy jó ötlet ez!

A nap képe – kijutottak

Vereség után még sosem örültek ennyire a kézilabda-válogatott tagjai. Az együttes kikapott ugyan a világbajnoki harmadik Szlovénia ellen, de az első meccs sikerének köszönhetően kijutott a vébére.

A nap képe – elefánt

2018.06.13.
Elképesztő dolgokat művel az ember az állatokkal. Ki gondolta volna, hogy egy elefántnak ki kell, vagy egyáltalán ki lehet húzni az agyarát. Ugyanúgy, ming egy ember fogát. Fúró, fogó és miegymás.

A nap képe – Tisza

2018.06.12.
A Tisza az év minden szakában csodás, de ilyenkor különösen, hiszen mostanság csodás természeti jelenségnek lehetnek szemtanúi, akik arra járnak.

A nap képe – bajnok

2018.06.11.
Kozák Danuta: a bajnok! Az UTE kajakosa alig egy évvel azt követően, hogy gyermeket szült, két arannyal és egy ezüsttel tért vissza a mezőnybe.

A nap képe – elfogott medve

Elfogták a Magyarországon kóborló medvét. A maci valahol Heves megye környékén lépett be az országba, de Csongrádban terítették le kábítólövedékkel. A további sorsa egyelőre kérdéses.

A nap képe – egy vérből

2018.06.09.
Megérkeztek Kárpátaljára péntek délután az Egy vérből vagyunk! elnevezésű, a figyelmet a véradás fontosságára felhívó, Budapestről június 4-én indult jótékonysági futás résztvevői, akiket Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Marina Porosenko, az ukrán elnök neje fogadott az Ungvárhoz közeli Rát község Szent Mihály Gyermekotthonában, ahol felavatták az újonnan épült rehabilitációs központot.

A nap képe – könyvhét

2018.06.08.
Aki a könyvet szereti… Elkezdődött a 89. Ünnepi Könyvhét, a magyar kiadók és írók legnagyobb seregszemléje. Találkoznak írók, könyvek és olvasók. A digitális világban kiemelten fontos minden ilyen rendezvény, ami a hagyományos olvasást erősíti.

A nap képe – jó reggelt!

2018.06.07.
Olaszország is felébredni látszik. Megalakult az új kormány, amely már nem simogatni akarja az illegális bevándorlókat, hanem határozottan fellép velük szemben. Ez egész Európa érdeke.

A nap képe – eskü

Csak letette az esküt Hadházy Ákos, az LMP bukott társelnöke. Talán már a párton belül is bánják, hogy előre tették a listán, mert így befújta a szél a parlamentbe. Pedig mit is mondott tavaly? És mit is állít most?

Ezeket a cikkeket olvastad már?