A nap képe – mák

2018.05.26.
Nemcsak finom és a magyar konyha fontos része, hanem így a virágzási időszakban jól is néz ki a mák.

A nap képe – pipacs

2018.05.25.
Aki a virágot szereti – kezdődik a mondás. Aki a pipacsot, az meg pláne nem lehet rossz ember. Ebben az időszakban tele van a kis piros virággal az ország, lényegében nem lehet úgy fotózni a természetet, hogy ne kerüljön képbe egy-egy pipacs.

A nap képe – naperőmű

2018.05.24.
Miközben javában zajlik a paksi atomerőmű bővítésének előkészülete, a kormány a megújúló energiák forrásaira is nagy figyelmet fordít. Ennek ékes bizonyítéke, hogy modern energiaforrásokat is támogatja a kabinet.

A nap képe – szivárvány

2018.05.23.
Magyarország a világ egyik legszebb helye, ez nem is lehet kérdés. Különösen akkor, ha a természet is jó kedvében van és olyan csodákat készít, mint Nagykanizsa mellett.

A nap képe – vandálok

Vandálok megrongálták a csepeli Tamariska-dombon lévő kálváriát - tájékoztatta a XXI. kerületi önkormányzat hétfőn közleményben az MTI-t. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomoz az ügyben.

A nap képe – mocsár

A végén mindenki oda kerül, ahova való. A politikusokat sem kíméli az élet, illetve a választás. Gyurcsány Ferenc persze leginkább magának köszönheti, hogy a tócsa mélyén landolt. Kígyók kígyóznak a mocsárban.

A nap képe – Csíksomlyó

2018.05.20.
Csíksomlyó. A nemzet egységét jelképező pünkösdi búcsú. Idén is csodás és felemelő volt.

A nap képe – kormány

2018.05.19.
Megalakult az új kormány, amelynek tagjai le is tették az esküt. Vannak új tárcavezetők és akad olyan is, aki már a harmadik ciklusát kezdi meg a kabinetben.

A nap képe – zarándokok

2018.05.18.
Pünkösdkor nagyon sok honfitársunk indul el Csíksomlyóra, hogy Mária kegyhelyen vegyen részt az ünnepi szentmisén. Nincs ez másként idén sem, már javában Erdélyben járnak a zarándokok.

A nap képe – égi csoda

Elképesztő csodákat tartogat a természet. De az azért ritka, hogy olyan szép és színes szivárványt lehessen fényképezni, mint amilyet Budapesten láthattak a szerencsések. A szivárvány általános jelentése a híd, vagyis egy csoda, ami összeköt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?