A nap képe – ennyi

2018.01.20.
Tüntetett a diákság egy része, mert néhányuk szerint sokat kell tanulni, meg úgy általában az iskolában lenni. Mondjuk tömegrendezvényről éppen nem beszélnénk, mert így első ránézésre annyian voltak, mint egy MTK-meccsen, amikor mondjuk egy komolyabb ellenfél van.

A nap képe – összefogás

2018.01.19.
És igen! Gyurcsány Ferenc megtalálta azt, akivel minden gondolkodás nélkül össze tudott fogni. Az egyezség megszületett, a felek kezet is ráztak és békésen főztek is egy pacalt. Exkluzív fotó!

A nap képe – rákente a gyalázatot

2018.01.18.
Gulyás Mártonnak és bandájának az a dilije, hogy épületeket fest össze. Most az Állami Számvevőszék székháza kapta meg a magáét.

A nap képe – legendás magyar

2018.01.17.
Gyarmati Dezső születésének 90. évfordulójához kapcsolódva emléktáblát avattak a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nevét viselő sportuszoda bejáratánál Hódmezővásárhelyen.

A nap képe – mentők

2018.01.16.
Idén újabb 117 mentőautót szerez be a kormányzat - jelentette be az emberi erőforrások minisztere az Országos Mentőszolgálatnál tartott sajtótájékoztatóján, melyet abból az alkalomból tartott, hogy hétfőn 20 új mentőautó állt forgalomba.

A nap képe – tél

2018.01.15.
Így január közepére hivatalosan is megérkezett a tél, hiszen szinte a teljes országot hó fedi. Ilyenkor különös szépségeket rejt és mutat is meg a természet, egyedi arca van ebben az időszakban a hegyeknek.

A nap képe – bravúr

2018.01.14.
Az X-Treme Brothers erőemelő trió a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál kísérőrendezvényeként megrendezett Lyrical Circus Late-Night Show-n a Fővárosi nagycirkuszban.

A nap képe – együtt

Az elszakított területeken élő magyaroknak fontos, hogy az anyaországi nemzettársaik kiálljanak mellettük. Most, amikor a román miniszterelnök akasztással fenyegette meg a székelyeket kötelesek vagyunk biztosítani a nemzettársainkat arról, hogy velük vagyunk, együtt küzdünk.

A nap képe – a legnagyobbak

2018.01.12.
Átadták a 2017-es év legjobb sportolóinak járó díjat. A nőknél Hosszú Katinka hatodik alkalommal nyert, a férfiaknál Baji Balázs első alkalommal ért csúcsra.

A nap képe – segítség

2018.01.11.
Kárpátalján nagy az átlagemberek szegénysége, így természetesen kevés jut az egészségügyre is. A magyar álllam sokat tesz, hogy segítsen az ottani magyaroknak, de most a katolikus karitász is sokat tett értük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?