A nap képe – védelem alatt

2018.04.26.
Szinte hihetetlen, de egyre fogynak a fecskék, amelyek már szinte városlakóknak tekinthetőek. Áprilisban és májusban, vagyis a fészekrakási időszakban kiemelt védelmet érkeznek fecskék.

A nap képe – találkozások

2018.04.25.
Népviselet, a néptánc a magyar hagyományok egyik legfontosabb része. A flashmob pedig egy új divat, de most ez a kettő találkozott Hódmezővásárhelyen.

A nap képe – győztek

2018.04.24.
Nagy csatában nyert a magyar válogatott Olaszország ellen a budapesti divízió I/A-s jégkorong világbajnokságon. A 3–2-es siker életben tartja a feljutási esélyeket.

A nap képe – hajók

2018.04.23.
A csodás, szinte nyári időben elkezdődött a hajózási szezon is. A Dunán tucatnyi hajó jelent meg, jelezve ezzel, hogy mostantól teljes lendülettel működik a személyszállítás.

A nap képe – 15 perc hírnév

Sokan nagyon várták, hogy mit mond az ellenzékváltó tüntetésen Márki-Zay Péter műkedvelő, önjelölt választási szakértő, aki amúgy Hódmezővásárhely polgármestere is. Miről beszélt? Semmiről… Bár az kiderült, hogy önmagával nagyon elégedett. Sőt, ő maga az ellenzékváltó erő.

A nap képe – híd

2018.04.21.
Nem kérdés: újabb hídra van szükség a Duna fővárosi szakaszán. A szándékkal nincs is baj és már látványterv is van. Szép lesz.

A nap képe – rácson innen, rácson túl

2018.04.20.
Gyárfás Tamás hazament. Egy éjszakát töltött a rács azon oldalán, ahova senki sem vágyik, de aztán háziőrizetbe került. Egy másik rács túloldalára ment.

A nap képe – feltámadó fák

2018.04.19.
A tavasz elképesztő színekkel festi át a világunkat. Abban pedig van valami egészen csodás, amikor egy temetőben jelenik meg a természet feltámadása.

A nap képe – feketék

2018.04.18.
Igazi ritkaság a fekete gólya. Éppen ezért minden kép érdekes és fontos ezekről a csodás madarakról.

A nap képe – bajnokok a klubban

2018.04.17.
Idén történelmi sikert hozott a téli olimpia, hiszen megszületett az első magyar arany. A rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjai elsőként kerülhettek be az olimpiai bajnokok klubjába is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?