A nap képe – Horgosnál

Van, aki azt mondja, hogy a migráció nem is igazi probléma. Sőt akad olyan is, aki szerint április 8., vagyis a választás óta nem is hallott az illegális bevándorlókról. Nekik is itt egy galéria.

A nap képe – spártaiak

2018.04.15.
A Spartan Race az egyik legkeményebb verseny. Sárban, vízben, hegyen, völgyben kell teljesíteni a távot, amelyet különböző akadályok nehezítenek.

A nap képe – kovácsnők

2018.04.14.
Hányszor hallani, hogy bizonyos szakmákban nem találunk szakembert. A probléma leküzdéséért sokat tesznek, ilyen például az az akció, amelynek keretében közel hozzák a gyerekeket olyan foglalkozásokhoz, amelyekről korábban talán csak hallottak. Salgótarjánban szakmák éjszakája volt.

A nap képe – mosás

2018.04.13.
A budai alagút mindenki számára ismert építmény. Naponta használjuk, de csak ritkán látjuk, hogy milyen munkát végeznek benne. Ilyen amikor lemossák.

A nap képe – csillagtalanul

2018.04.12.
"Csak a vörös csillagos márka van" – mondta a pincérnől. "Jó lesz, csak ragasszák le a cimkét" – kapta a vicces választ. Eltakarták.

A nap képe – tavasz

Igazából beköszöntött a tavasz! Rügyeznek, virágoznak fák és egyre többen mennek ki a természetbe pihenni, kikapcsolódni.

A nap képe – homok a szélben

2018.04.10.
Egészen érdekes, valószínűtlenül csodás képet festett az égre a nap és a szaharai homok összejátéka.

A nap képe – a győztes

2018.04.09.
A Fidesz-KDNP elsöprő győzelmet aratott az országgyűlési-választáson. Még nem hivatalos, de közel a kétharmados választási siker. Orbán Viktor így kezdte: "Győztünk!" És így fejezte be: Soli Deo gloria, vagyis Egyedül Istené a dicsőség.

A nap képe – a tét

Nagy a tét a mai választáson. Nemcsak az dől el, hogy ki lesz a miniszterelnök, vagy melyik párt lesz kormányon. Ennél sokkal hosszabb távra dől el hazánk jövője. Hozzunk megfontolt döntést.

A nap képe – hajrá

2018.04.07.
Megtartották kampányzáró rendezvényeiket a pártok. A legtöbben a Fidesz székesfehérvári eseményén voltak. Talán többen vettek részt ezen, mint az összes többin. Jön a választási hajrá, vasárnap szavazunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?