Blogolj!

A nap képe - miért gyalázzák Budapestet?

2017.08.12.
Budapestet a világ 5. legszebb városának választották a napokban. A vizes világbajnokság résztvevői és a külföldi nézők ódákat zengtek a fővárosunkról. Ha viszont megnézzük a balliberális médiát, abban Budapest egy lepusztult, élhetetlen, zöldfelületpusztító városként jelenik meg... Vajon kinek van igaza?
Címkék: Budapest

A nap képe – meleg

2017.07.01.
Németország engedélyezte a meleg házasságot – többen úgy értelmezték a pénteken elfogadtott törvényt, hogy előírta, de ez nem igaz… –, nincs ebben semmi csoda, hiszen már a berlini metróépítést is csókolozó férfiakkal takarták el. Egy hét múlva Budapesten gusztusalan vonaglás lesz. Ha már a németeknek nem sikerült, legalább mi vigyázzunk az értékeinkre.
Címkék: Berlin, Budapest, meleg, pride

A nap képe – Hosszú

2017.06.22.
Miközben sorra nyeri az aranyakat és küzd a sportolók jogaiért, Hosszú Katinkát itthon is kiemelkedő elismerést kapott. A háromszoros olimpiai bajnok átvehette Tarlós Istvántól a budapesti díszpolgári címet.

A nap képe – párnacsata

2017.04.02.
Idén is volt Nemzetközi Párnacsata Nap, amikor is sokadik éve világszerte párnával püfölték egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Semmi nem jelzi jobban a jó idő eljövetelét, mint a Nemzetközi Párnacsata Nap! Nem vicc! A Hősök terén is ütütték egymás a résztvevők a párnákkal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?